tiistai 27. syyskuuta 2016

L'Oréal Pro Fiber hiustenhoito

L’ORÉAL Professionel Pro Fiber 
 Pitkävaikutteinen ja uudelleen aktivoiva hiustenhoito vaurioituneille hiuksille..Pitkään vaikuttava Pro Fiber-hoitosarja sisältää aktiivisia ainesosia,jotka imeytyvät hiuksiin jälleenrakentavasti sisältäpäin pitkäkestoisesti. Tyvestä latvaan hiukset näyttävät uudistuneilta.










15 vuoden tutkimustulos ja 15 patenttia
Innovaatio Aptyl 100
Aptyl 100 on kaksoismolekyyli,joka pystyy pitkäkestoisesti lukitsemaan ainesosat syvälle hiuksiin.Aktiiviset ainesosat lukittautuvat syvälle hiukseen kampaamossa tehdyn hoidon aikana. Aptyl 100 -molekyylin teho kestää 4 shampoopesua.Tämän jälkeen sen pystyy uudelleenaktivoimaan kotona uudelleen ja uudelleen.Patentoitu teknologia on 15 vuoden tutkimuksen sekä hiusten ja niiden rakenteiden syvällisten havainnointien tulos




Aminosilane -ainesosan ja  kationisen polymeerin yhdistämällä L’Oréal Research -laboratoriot ovat ensimmäistä kertaa onnistuneet kehittämään uudenlaisen pitkäkestoisen hiustenhoitosarjan.Aminosilane vaikuttaa hiuksen sisällä ja on tunnettu kuitukerrosta jälleenrakentavista ominaisuuksistaan.




Ainutlaatuinen kationinen polymeeri toimii hiuksen pinnalla suojakilpenä muodostaen siihen suojaavan kalvon antaen hiukseen pehmeän silkkimäisen tunteen. Polymeeri korjaa tehokkaasti vaurioituneita kohtia hiuksen pinnalta.




L’OréalProfessionnel on kehittänyt Pro Fiber -tuotesarjaan kaksi tehokasta Aptyl 100 -koostumusta. Toinen koostumus, REGENERATE Long-lasting Care Activator on kehitetty käytettäväksi kampaamossa ja toinen, RE-CHARGE ampulli, on kehitetty kotona käytettäväksi joka neljännen shampoopesun jälkeen. Tehokas yhdiste lukkiutuu syvälle hiukseen ja vaikuttaa pitkäkestoisesti.






Kampaaja on ainut,joka pystyy määrittelemään hiusten vaurioitumisen.Kampaaja määrittelee hiusten vaurioitumisen asteen Pro Fiber-diagnisointiohjelmalla ja tekee sen jälkeen asiakkaallensa räätälöidyn hiustenhoidon ja suosittelee oikeat tuotteet kotihoitoa varten.


Pro Fiber asiantuntijat(Kampaajat) tarjoavat pitkäkestoista hiustenhoitoa jonka lopputulos kestää. Löytyy kaikenlaisille vaurioituneille hiuksille.





Pro Fiber-diagnoosin jälkeen kampaaja valitsee asiakkaalleen sopivat tuotesarjat.Hiukset pestään kahdesti shampoolla.Ensimmäisen pesun tarkoituksena on puhdistaa hiukset ja toisen pesun hoitaa.Kun hiukset pesty kahdesti shampoolla kuivataan hiukset pyyhekuiviksi ja levitetään tehoampulli latvaan ja pituuksiin.Tehohoitoa ei pestä pois.Tämän jälkeen levitetään latvaan ja pituuksiin vielä Aptyl 100-hoitonaamio.Hoitonaamion annetaan vaikuttaa noin 5min,jonka jälkeen pestään emulgoiden pois.Hoidossa,hiustenkuivauksessa ja muotoilussa menee aikaa noin 30 min.Aika nopea tehdä.








Hoidon ylläpito kotona
6 viikon jatkuva hiustenhoito
3 eri hiusten vaurioituneisuuden astetta
3 täydellistä hoito-ohjelmaa

   Rectify, Restore, Reconstruct

Pro Fiber kotihoito-ohjelma pidentää APTYL 100 -molekyyliyhdisteen vaikutusta hiuksissa. Jokaisen shampoopesun aikana, hiustenhoito uudelleen aktivoituu antaen ainutlaatuisia kosmeettisia tuloksia.
Jokainen kolmesta Pro Fiber -hoitolinjasta on räätälöity hoitamaan tietyn asteen vaurioituneita hiuksia. Täydelliseen hoito-ohjelmaan kuuluu shampoo, hoitoaine tai naamio ja jätettävä hoito.
Keskeisenä osana Pro Fiber -kotihoito-ohjelmaa on uusi hoitovaihe, jota tehdään RE-CHARGE
-tehohoitoampulleilla.







       Tuotesarjat



        Violettisarja RECONSTRUCT
        Erittäin vaurioituneille hiuksille
   




        Turkoosisarja RESTORE
         Vaurioituneille hiuksille


                  


            Pinkkisarja RECTIFY
      Hieman vaurioituneille hiuksille

   




  Tehoampullit   Rectify,Restore,Reconstruct
       Hoitonaamio Regenerate Aptyl 100         

     




Kuvat: Creative Commons






Eilen kokeilimme koulussa Pro Fiber-sarjaa.Minulle tehtiin hoito RECONSTRUCT sarjalla,joka on erittäin vaurioituneille hiuksille.Itse huomasin hoidon jälkeen hiuksissa eron ja myös tekijä.Hiukset olivat hoidon jälkeen hyväkuntoisen näköiset ja tuntuiset.Hiukset tulivat tosi sileiksi.Itse tykkäsin tuotesarjasta kovasti.Iso plussa on myös se ,kun hoidon tekemisessä ei mene kauaa.Noin 30 min tai vähän enemmän meni kun tehtiin hoito,kuivatiin hiukset ja muotoiltiin lopuksi vielä.














                                 



                                 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti