lauantai 3. syyskuuta 2016

Haudehoidon edut


Haudehoitoa voidaan kutsua tehohoidoksi,öljyhoidoksi sekä hiusnaamioksi.Haudehoito sopii kaikille asiakkaille, joko hiusten tai hiuspohjan kuntouttamiseen tai rentouttamiseen.Hoitoaineilla voidaan hoitaa ja kuntouttaa esim.kuivaa ja herkkää hiuspohjaa.Lisäksi haudehoito kuntouttaa rakennevaurioitunutta hiusta tai jos hius tarvitsee esim.ryhtiä tai kosteutta. 
Haudehoitoaine voi olla eri valmistajista riippumatta tuubissa,purkissa jne.Joillakin valmistajilla haudehoitoaineen joukkoon voidaan lisätä tehoampulli. 


Haudehoitoon tarvittavat työvälineet: 
Shampoo(Syväpuhdistava).Hoitoainetta ei saa käyttää! 
Kappa,muovitettu suojaliina hartioille.(Paperi puoli ylöspäin.) 
Pyyhe,värikulho sekä sivellin.Oikea tuote haudehoitoon. 

Haudehoidon työjärjestys! 

1.Ota asiakas vastaan ja suojaa kapalla. 

2.Tee analyysi ja valitse tarvittava tuote ,sekä keskustele asiakkaan toiveista. 

3.Ohjaa asiakas pesupaikalle ja pese hiukset syväpuhdistavalla shampoolla,jos vain asiakkaan hiuspohja kestää.Huuhtele huolella ja pyyhekuivaa.Älä käytä hoitoainetta! 

4.Siirry asiakaspaikalle ja selvitä hiukset.Tee ristipääjakaus.Laita muovitettu suojaliina asiakkaan hartioille. 

5.Kerro asiakkaalle,että menet tekemään hoitomassan.Tee haudehoitomassa värikulhoon ja käytä sekoituksessa lämmintä vettä ,sekä tehohoitoainetta.Muista sekoitussuhde yleensä 1:1.Voi olla että tuotteeseen ei tarvitse lisätä vettä lainkaan vaan esim.tehoampulli.Laita haudehoitomassa lämpimään vesihauteeseen toiseen kulhoon. 

6.Aloita levitys.Voit levittää pitkissä hiuksissa ensin kaikkialle latvoihin jonka jälkeen ristipääjakauksen mukaan osioittain värinlevitystekniikalla. 

7.Laita lämpösäteilijä/höyrykone lämpenemään noin 44 asteeseen.Laita pitkät hiukset kiinni muovisilla klipseillä,jotta ei polta hiusta.Lämpösäteilijässä voit käyttää hiustensuojana muovihuppua.Huppu tehostaa hoitoaineen imeytymistä sekä estää kuivumista. 

8.Vaikutusaika lämmössä 10-15min .Mikäli teet rentouttavan hieronnan tee se ennen lämpökojeeseen laittoa,sillä hieronta tehostaa hiusten rasvoittumista.Kun huutelet hoitoaineen niin tuloksena on "puhdas tuntu" 

9.Jäähdytä hetki ja mene pesupaikalle.Emulgoi eli lisää hieman lämmintä vettä ja pyöritä vaahdoksi. 


10.Viimeistele halutulla tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti