perjantai 15. joulukuuta 2017

Värinpoisto



Värinpoisto on esikäsittely!
Värinpoistoa käytetään,kun halutaan muuttaa väriä voimakkaasti.
Hiusten väri on liian tumma tai väri on kirjava.
Väriä halutaan himmentää tai hiusten väriä halutaan lievästi vaalentaa.


Värinpoiston kaksi mahdollisuutta

Hapettava värinpoisto
Poistaa sekä luonnollisen että keinotekoisen pigmentin.Toimii alkaalisessa ympäristössä.Hapettumisreaktio.Vaikutus perustuu vapaaseen happeen.Vapaa happi sitouuu värimolekyyliin ja rikkoo sen rakenteen

Pelkistävä värinpoisto
Poistaa vain keinotekoisen pigmentin.Toimii happamassa ympäristössä.Pelkistysreaktio.Vaikutus perustuu rikkiyhdisteen happeenj sitovaan kykyyn.Rikkiyhdisteellä on kyky sitoa värimolekyylistä happiatomit.
Pigmentti(makromolekyyli) hajoaa pieniksi väriä heijastamattomiksi molekyyleiksi.

Hapan värinpoisto
Vaikuttavat aineet:
1.Hapanaine
-Sitruunahappo ja sorbiinihappo
2.Pelkistäväaine
-Natriumhydroksyylimetaanihappo sulfiiti(rikin johdannainen)
Shampoopesu käsittelyn jälkeen poistaa pelikistyneet värimolekyylit.

Vetyperoksidiliuos huuhtelu pesun jälkeen tarkistaa,onko hiukseen jäänyt pelkistyneitä värimolekyylejä.jos hiuksessa on näitä pelkistyneitä värimolekyylejä ne hapettuvat uudelleen ja seurauksena on värin osittainen palautuminen.
Happamalla värinpoistolla ei suositella käsiteltävän metallisuola väreillä värjättyjä hiuksia.Reaktio tuottaa voimakkaasti lämpöä ja rasittaa  hiuksia.


Malibu DDL Suoravärinpoistaja
Poistaa epätoivotun suoraväripigmentin(yksikomponenttivärit)ja lisäaineet.
Toimii sekä vetyperoksidin kanssa että ilman sitä.
Kermainen koostumus ei valu.
Sekoita aine veteen hellävaraisempaa värinpoistoa varten.
Luoviin erikoistehosteisiin.
Kuvahaun tulos haulle malibu ddl

Käyttöohjeet:
Kaada Malibu C DDL metallia sisältämättömään kulhoon.Lisää 90ml 3-6% vetyperoksidia ja sekoita huolellisesti.Käytä välittömästi.Jos halutaan hellävaraisempi värinpoisto,sekoita aine vetyperoksidin sijasta haaleaan veteen.Muiden aineiden lisäämistä ei suositella.
Jaa hiukset osiin ja levitä sekoitettu Malinu C DDL osiin yksitellen siveltimen avulla.Vaikutusaika enintään 45 minuuttia.Mitä pidempään aine vaikuttaa sitä voimakaampi värinpoisto on.Tarkista hiukset 5min  välein,kunnes haluttu lopputulos on saavutettu.Hiukset pestään huolellisesti shampoolla ja huuhdellaan.Shampooksi suositellaan Malibu C Un-Do-Goo-shampoota.

Malibu CPR Värinpoistaja
Ensimmäinen askel hellävaraiseen ja ainutlaatuiseen värinkorjaukseen.
Poistaa epätoivotun,kestovärin aiheuttaman pigmentin.
Poistaa pigmenttiä jopa kolme astetta hiusten luonnollista pigmenttiä vaalentamatta.
Antioksidanttinen vitamiiniseos auttaa säilyttämään hiusten luonnollisen kunnon.
CPR:n sisältämien antioksidanttien ansiosta hiusten väri ei käsittelyn jälkeen tummu uudelleeb.Yliprosessoinnin vaaraa ei ole ja heti sen jälkeen voi käyttää värjäys tai vaalennusainetta
Kuvahaun tulos haulle malibu cpr
Käyttöohjeet:
Levityspulloon laitetaan haaleaa vettä 120ml.Aine kaadetaan hitaasti joukkoon.Seos ravistetaan jotta se geeliytyy.Hiukset pestään shampoolla ja huuhdellaan.Geeli levitetääb niihin osiin hiuksista,joista pigmentti halutaan poistaa.Hiero hiuksia kämmenillä,jotta aine imeytyy kunnolla.Laita tarkoitukseen sopiva suojahuppy päälle ja anna vaikutta lämmössä vähintääb 15min.Huuhdellaan ja pestään huolellisesti shampoolla kolme kertaa.Shampooksi suositellaan Malibu C Un-Do-Goo-shampoota.

Joico Color Intensity Eraser Suoravärinpoistaja
Kuvahaun tulos haulle joico eraser
Käyttöohjeet:
Käytetään vain hiuksiin,jotka on värjätty suoraväreillä tai kevytsävytteillä.Sekoitussuhde 1:2
Sekoita koko pussin sisältö ja 90ml Veroxide/Lumishine 20vol-hapetetta,ei metallisessa kulhossa tasaiseksi massaksi.Levitä kuiviin hiuksiin,vain osioihin jotka on esivaalennettu ja värjätty suoraväreillä.Poistaa myös luonnollista pigmenttiä.Anna vaikuttaa huoneenlämmössä enintään 30min,tarkista värinpoiston eteneminen 5min välein,kunnes toivottu tulos on saatu.Huuhtele massa huolella pois hiuksista vedellä.Pese ja hoida hiukset K-Pak Color Therapy-tuotteilla



KC Color Remover 1Reducer&2Activator Hapanvärin poisto
Poistaa keinotekoisen värin hiuksista hellävaraisesti ja helposti kemiallisen prosessin kautta murtamala värimolekyyliketjun.Älä käytä hiuksiin,jotka värjätty hennalla tai metallisuoloilla.Voidaan käyttää värin poistamiseen joko osittain tai kokonaan.
Kuvahaun tulos haulle kc color remover
Käyttöohjeet:
1.Sekoita yhtä paljon 1 ja 2 liuoksia 1:1 sekoituskulhossa,määrä riippuu käsitältevien hiusten pituudesta.Jos käytät sekoituspulloa,sekoita vähintään 45sek.Levitä seos nopeasti ja tasaiseksi kuiviin hiuksiin,joissa epätoivottua väriä.Käytä seos heti sekoittamisen jälkeen sillä sen teho vähenee ajan myötä.Käytä suojakäsineitä.
2.Peitä hiukset muovihupulla ja anna vaikuttaa 20min.Tarkista värinpoisto eteneminen vaikutusajan aikana.
3.Huuhtele.3-5min ja pese syväpuhdistavalla shampoolla vähintään kolmasti.Levitä 3% KC Oxid ja anna vaikuttaa 5min.Mikäli väri tummuu jälkihapetuksen aikana,voit toistaa käsittelyn 1-3 vaiheet uudelleen.
4.Huuhtele huolellisesti ja käytä hiuksiin jätettävää hoitoainetta.Kuivaa hiukset.Jos haluat värjätä hiukset,valitse yksi aste vaaleampi kuin haluttu sävy.

VAROITUKSET:.Ainoastaan ammattikäyttöön.Noudata käyttöohjeita huolellisesti.Huuhtele silmiin joutunut aine välittömästi.Käytä sopivia suojakäsineitä.Voi aiheuttaa allergisen reaktion.Suositellaan herkkyystestiä ennen käyttöä.Säilytä lasten ulottumattomissa.Älä käytä silmäripsien tai kulmien värjäämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti