maanantai 27. maaliskuuta 2017

Olaplex


Mikä on Olaplex?
Olaplex on kemiallisten käsittelyjen yhteydessä käytettävä innovatiivinen ja patentoitu tuote,joka korjaa,vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla.Se antaa luovuudellesi entistä suuremman vapauden vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin.

Miten toimii?
Vaikuttaa keratiiniketjuja yhdistäviin rikkisidoksiin.
Hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla.Olaplex perustuu keksintöön,joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja.Olaplexin täysin uusi,mullistava ainesosa ehkäisee hapetteen rikkisiltoja katkovaa vaikutusta suojaten ja jälleenrakentaen rikkisiltoja.Estää vahingoittumista,korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.

Patentoitu koostumus
Hiuksen pintaa voidaan silottaa sekä hoitaa perinteisillä hoitoaineilla,mutta ainoastaan Olaplex vaikuttaa rikkisidoksia korjaten.Ainutlaatuinen patentoitu koostumus mahdollistaa hiuksen kemiallisten sidosten vahvistamisen jokaisella käyttökerralla ja käsittelyn vaikutusta on helppo ylläpitää myös kotona ylläpitotuotteella.

Käyttötavat
Olaplex+Vaalennusaine
Olaplex+Väri
Olaplex-Tehohoito
Olaplex+Permanentti
Olaplex+Keratiinikäsittelyt
Olaplex+Suoristuskäsittelyt
Olaplex+Pidennykset


Olaplex-hoitokokonaisuus

Olaplex Bond Multiplier No.1
Suojaa
Olaplex-käsittelyjen ja -tehohoidon ensimmäinen vaihe.estää hiuksen vahingoittumista kemiallisten käsittelyjen yhteydessä.Sisältää eniten Olaplexin vaikuttavaa ainetta Bis-Aminopropyl Digycol Dimaleatea.


Olplex Bond Perfector No.2
Korjaa

Olaplex-käsittelyjen ja -tehohoidon toinen vaihe.Vahvistaa hiuksen rakennetta korjaamalla vaurioituneita rikkisiltoja.


Olaplex Hair Perfector No.3
Ylläpitää
Kampaamossa tehdyn Olaplex-hoitokäsittelyn tuloksia ylläpitävä tuote kotikäyttöön.Ylläpitää hiuksen hyvää kuntoa ja jatkaa sen vahvistamista ja korjausta kampaamokäyntien välillä.Valmistelee hiuksia seuraavaa kemiallista käsittelyä varten.




Kuinka käytetään?
Tuote,jota voit käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä.Lisää Olaplex Bond Multiplier No.1 värin tai vaalennusaineen sekaan ja hoida hiukset Olaplex Bond perfector No.2:lla,kun olet huuhdellut värin tai vaalennusaineen pois hiuksista.Voit tehdä Olaplex-hoidon myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna.Käsittelyjen välillä asiakas voi ylläpitää Olaplex-käsittelyn vaikutusta Olaplex Hair Perfector No.3-tuotteella kotona.

Yhteensopivuus erilaisten hiusten ja tuotteiden kanssa.
Toimii kaikenlaatuisissa-ja kuntoisissa hiuksissa.Olivatpa asiakkaan hiukset hennot ja skandinaaviset,paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset.Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä.Olaplex toimii loistavasti voimakkaasti käsitellyissä kuin käsittelettömissä hiuksissa.Voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri-,vaalennus-ja permanenttituotteiden kanssa.
Olaplex lisätään aina valmiiksi sekoitettuun väri-tai vaalennusainemassaan.Se paljonko Olaplexia tarvitaan,riippuu käyttämästä väri-tai vaalennustuotteen määrästä.Tarkista käyttöohjeista oikeat annosteluohjeet ja sekoitussuhteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti