tiistai 4. lokakuuta 2016

Awapuhi wild ginger hoitotuotteet

Awapuhi wild ginger
Ylellinen luksussarja,jossa on syväkosteuttavaa awapuhi-uutetta sekä
keratriplex yhdistettä.Keratriplex yhdisteessä on kolmea erityyppistä keratiinia,jotka korjaavat vaurioituneita hiuksia ja tehokosteuttavat niitä.Korjaa todistetusti myös lämpötyökalujen,kemiallisten käsittelyiden sekä ikääntymisen aiheuttamia vaurioita hiuksissa.

-Hoitokäsittely korjaa ja vahvistaa jopa 80%
-Täysin sulfaatiton,vaahtoava shampoo
-Awapuhi muotoilutuotteet kosteuttavat ja suojaavat.
-Sarja sopii myös värikäsitellyille hiuksille.

Awapuhi wild ginger-tuotteet ovat parabeenittomia eikä niitä ole testattu eläimillä.

Käyttöohjeet
1.Hiukset pestään kahdesti Awapuhi moisturizing lather shampoolla.Ensimmäinen pesu poistaa lian ja toinen pesukerta hoitaa.Hiukset kuivataan pesun jälkeen pyyhekuiviksi.
2.Jos hiukset ovat todella huonokuntoiset laitetaan Keratriplex Treatment tehoampulli pituuksiin ja latvoihin vaikuttamaan 5minuutiksi.Ei pestä missään välissä pois hiuksista.
3.Ampullin jälkeen laitetaan Keratin Cream Rinse tai Keratin Intensive Treatment hoitoaine hiuksiin.
Keratin Cream Rinse hoitoaine on tarkoitettu käsitelyille hiuksille ja
Keartin Intensive Treatment todella huonokuntoisille hiuksille.Hoitoaineen annetaan vaikuttaa 10min,jonka jälkeen pestään hyvin pois.
4.Kuivataan hiukset pyyhekuivksi.
5.Hiukset muotoillaan haluamalla tavalla.Voidaan käyttää Awapuhi muotoilutuotteita.

1.Keratriplex treatment tehoampulli
2.Awapuhi moisturizing lather shampoo
3 Keratin Cream Rinse
4. Keratin Intensive Treatment


Muotoilutuotteet

Finishing Spray:Voimakkaan tuen antava viimeistelykiinne.Antaa kampaukselle napakan mutta luonnollisen pidon.Nopeasti kuivuva,hienojakoinen suihke.Suojaa kampausta ilmankosteudelta ja UV-säteiltä.Jättää hiukset kosketeltavan liikkuviksi ja antaa upean kiillon.

Hydrocream Whip:Kosteuttava ja tuuheuttava mutovaahto.Joustavaa tukea ja silkinpehmeää tuuheutta.Awapuhi palauttaa kosteustasapainon ja poistaa pörröisyyden.Tuloksena hoidetut,kuohkeat hiukset.

 Texrurizing sea spray
:Tuuheuttava rakennesuihke.Monikäyttöinen muotoilusuihke,jolla luot huolettoman rantalookin,korostat laineita tai luot loistavan pohjan kampaukselle.Antaa kuohkeutta,tukea ja rakennetta mihin tahansa hiustyyliin.

Hydromist Blow-Out Spray:Tuuheuttava suihke föönikampaukselle.Täydellinen pohja föönikampaukselle.Awapuhi syväkosteuttaa ja poistaa pörröisyyden-hoitavat ainesosat suojaavat ulkoiselta rasitukselta ja antavat kiiltoa.Antaa kosteudenkestävän,painottoman tuen UV-ja värinsuojan kera.

Shine Spray:Ultrakevyt suojaava kiiltosuihke.Erittäin hieno-ja kevytrakenteinen suihke antaa säkenöivän kiillon.Ei rasvoita eikä latista hiusta.Sopii loistavasti myös muotoilurautojen alle suojaamaan hiusta ja antamaan lisäkiiltoa.

Styling Treatment Oil:Silottava hoito-ja viimeistelyseerumi.Erittäin kevytrakenteinen seerumi pehmentää ja silottaa karheat ja pörröiset hiukset luonnonöljyjen ja awapuhi-uutteen avulla.Imeytyy nopeati eikä tee hiuksista raskaita.Ylellisen silkinpehmeää ja kiiltävä lopputulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti